Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #7323

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
pittig
wokken
stoven
bakken
marineren
frituren
vijzelen
oven
zoet
rauw
koud
zoet-zuur
koelen
zuur

Basisgerechten

Nasi Sela
Gestoomde witte rijst met zoete aardappel
Mie Goreng Babi Jamur
Mie met varkensvlees en champignons
Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente

Bijgerechten

Kaber Kebertu
Gevulde omelet met kalfsgehakt
Ayam Goreng Lengkuas Bandung
Gefrituurde kip bestrooid met krokante laos
Tahu Kipas
Gefrituurde gevulde tahu met een pittige saus
Sateh Makkassar
Spiesjes varkensvlees met pindasaus
Ayam Lapis
Gesmoorde kip in boter met ketjap
Daging Rawon Dua
Gesmoorde, kruidige runderlappen
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon

Groente / fruitgerechten

Rujak Sayur Mentah
Salade van groente en tofu met zoete, pittige...
Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!