Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #7356

Deze rijsttafel is geschikt voor 18 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
marineren
wokken
warm
vijzelen
bakken
stoven
heet
pittig
bbq
frituren
zoet-zuur
koelen
blancheren
koud
zuur

Basisgerechten

Nasi Tahu
Gebakken witte rijst met tahu, satehsaus en b...
Nasi Goreng Babat
Gebakken rijst met runderpens
Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente

Bijgerechten

Podomoro
Gekookte kip met tauge in kokosmelk
Kari Telor Tiga
Gekookte eieren in een tomatensaus
Sambal Goreng Daging
Gestoofd rundvlees in een tomatensaus
Gulai Bagar
Gesmoord, gekruid lamsvlees in kokosmelk
Ikan Bakar Ketjap
Makreel in bananenblad van de barbecue
Tempeh Pedis
Gestoofde tempeh in pittige saus
Tinoransak
Varkensvlees gestoofd met gember

Groente / fruitgerechten

Cah Sayur Jamur
Gemengde groenten in bouillon met kip, champi...
Sayur Terung Daging
Gestoofde groenten met vlees in pittige kokos...
Sayur Kol Cina
Groentegerecht van Chinese kool met garnalen

Acars

Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Acar Bawang
Sjalotjes in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!