Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #7483

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
blancheren
stoven
pittig
marineren
koud
heet
vijzelen
blenden
oven
bbq
grillen
zoet-zuur
rauw
koelen

Basisgerechten

Bami Goreng
Bami met varkensvlees en garnalen
Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten
Nasi Ayam Zukini
Gekookte rijst in kokosmelk met kip en courge...

Bijgerechten

Asinan
Tofu met groenten in sambalsaus
Orak Arik Dua
Roerbak van spitskool en rundergehakt
Woku Ayam Pedis
Gestoofde kip in zeer hete saus
Krengsengan Daging Dua
Scherp, maar zoet runderstoofvlees
Udang Goreng Kering
Droog gebakken garnalen
Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus
Udang Kuah Asam Pedis
Garnalen in een zure, zeer pikante bouillon

Groente / fruitgerechten

Tumis Brokoli Jamur
Roerbak van broccoli en champignons
Ayam Betutu
Gegrilde, gevulde kip in bananenbladeren

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!