Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #8064

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
vijzelen
warm
koken
stomen
pittig
stoven
frituren
heet
zuur
grillen
marineren
koud
zoet-zuur
koelen
rauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Kencur
Gebakken rijst met kencur en eieren
Nasi Kuning Tiga
Gele rijst gekookt in kokosmelk
Nasi Goreng Paksoi
Gebakken rijst met kalkoenfilet en paksoi

Bijgerechten

Kari Domba
Gestoofd lamsvlees in een pittige, kruidige s...
Ayam Bumbu Bali Dua
Pittige, gesudderde kippenvleugels
Ayam Betawi
Pittige kipfilet in een ketjapsaus
Gulai Masin
Gestoofde tonijn met zure stervruchten in kok...
Sambal Goreng Kapucijners
Gestoofde kapucijners met kokosmelk
Pepes Base Bali
Gestoomde vispakketjes in bananenblad
Telor Bumbu Gule
Eieren en sperziebonen in kokosmelksaus

Groente / fruitgerechten

Mireng Udang
Koekjes van garnalen
Sambal Teri
Sambal van gezouten visjes met tomaat en limo...
Telor di Saus Kuning
Eieren in een dikke, gele saus

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!