Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #8179

Deze rijsttafel is geschikt voor 14 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
koken
stoven
frituren
oven
pittig
marineren
stomen
blenden
zuur
heet
vijzelen
bakken
zoet-zuur
koelen
koud
lauw

Basisgerechten

Nasi Terong
Gebakken rijst met gehakt, aubergine en papri...
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon
Mie Goreng Ulang Tahun
Eiermie met paksoi, vlees en garnalen

Bijgerechten

Bandeng Ketjap
Makrelen uit de oven
Pepes Cumi
Pittige inktvis in bananenblad
Tongseng Kambing Asem
Geitenvlees gestoofd in een pittige bouillon ...
Dadar Isi Bandung
Gevulde omelet met gehakt en prei
Sop Daging Sapi
Smakelijke soep van rundvlees en ribbetjes
Tempeh Tahu Kacang Panjang
Gestoofde kouseband met tahu en tempeh
Frikadel Pan Tiga
Aardappel-gehaktschotel uit de oven

Groente / fruitgerechten

Sayur Godok
Groente in een kokossaus
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...
Sayur Kol Cina
Groentegerecht van Chinese kool met garnalen

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Bit
Zure rode bieten
Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!