Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #9105

Deze rijsttafel is geschikt voor 14 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
blancheren
warm
stomen
bakken
blenden
marineren
vijzelen
zoet-zuur
frituren
pittig
zoet
koelen
koud
zuur
groente
lauw

Basisgerechten

Mie Yamin Ayam
Eiermie met kip en paksoi in bouillon
Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk
Mihoen Ayam Bawang
Mihoen met kip en uien in bouillon

Bijgerechten

Loempia Dadar
Loempia van omelet met vleesvulling en saus
Bumbu Bali Ikan
Vis in kruidige saus
Sambal Goreng Ayam Kering
Droog gebakken kip met kruiden
Sateh Ikan
Kabeljauwfilets in pindasaus
Tempeh Bacem
Gebakken, gesmoorde tempeh
Kari Kambing Dua
Stoofschotel van geitenvlees
Smoor Kambing Daun Djeruk
Geitenvlees gestoofd met citroenbladeren

Groente / fruitgerechten

Ayam Renyah Asam Manis
Gefrituurde kipfilet in een zoetzure saus met...
Kaki Babi Ketjap
Varkenspoten met groenten in een bouillon
Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Buncis
Zoetzure sperzieboontjes, wortel en komkommer
Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!