Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #9127

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
pittig
vis
rijst
vijzelen
heet
stoven
bakken
stomen
blenden
koud
pocheren
frituren
zoet-zuur
marineren
koelen
zoet and zuur

Basisgerechten

Nasi Goreng Tongkol
Gebakken rijst met tonijn en witte kool
Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen
Nasi Goreng Bali
Gebakken Balinese rijst met garnalen

Bijgerechten

Sambal Goreng Labu Siam
Gestoofde chayote in een pittige kokosmelksau...
Sosis Djawa
Gestoomde, gevulde omeletten met gehakt
Bakso Ayam
Balletjes van kippengehakt voor in een soep
Gulai Telor Dua
Gepocheerde eieren in een saus van bouillon
Laksa Penang
Soep met makreel, eiermie en ananas
Smoor Tahu
Gestoofde tofu met aardappel en eieren in een...
Tahu Tumis Bawang
Gebakken tahu in kruidige saus

Groente / fruitgerechten

Gurame Asam Manis
Gebakken vis met groenten in een zoet/zuur sa...
Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Acar Djahe
Zoet/zure gember
Download de rijsttafel
Moment geduld!