Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #9175

Deze rijsttafel is geschikt voor 18 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
stoven
pittig
marineren
blenden
heet
zuur
bakken
vijzelen
zoet-zuur
frituren
oven
blancheren
koud
koelen
rauw

Basisgerechten

Nasi Liwet Solo
Rijst gekookt in kokosmelk
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen
Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen

Bijgerechten

Ayam Smoor Samarinda
Gesmoorde kipkarbonades in ketjapsaus
Bakso Ikan Tenggiri
Visballetjes van makreel in bouillon
Brongkos Daging
Gestoofd rundvlees met sperziebonen en keluwa...
Sambal Goreng Telor Dua
Hardgekookte eieren in een tomaten-kokosmelks...
Ayam Paniki Dua
Kip in kruidige kokosmelksaus
Dadar Udang Goreng
Opgerolde omelet met garnalen
Tempeh Bacem
Gebakken, gesmoorde tempeh

Groente / fruitgerechten

Ikan Nanas
Gebakken tong met ananas
Lalapan
Groentenschotel met een sambal dipsaus
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!