Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #9419

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
frituren
hartig
bakken
stomen
blenden
oven
stoven
vijzelen
lauw
zoet
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen
Ramen Goreng Bumbu Kari
Pittige mie met tahu, tomaat en komkommer

Bijgerechten

Loempia Dadar
Loempia van omelet met vleesvulling en saus
Ayam Djeruk Dua
Gebakken kip met citroen
Smoor Djawa
Gesmoorde sukadelappen in bouillon
Sop Kacang Merah Tiga
Bruine bonensoep met spekjes

Groente / fruitgerechten

Ayam Mangga
Salade met gebakken kip en mangosaus
Kentang Kering Manis
Zoete, pittige aardappelreepjes

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!