Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #9484

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
heet
bakken
vijzelen
zoet-zuur
oven
pittig
vis
meel
bbq
grillen
blenden
marineren
frituren
stoven
blancheren
koelen
koud

Basisgerechten

Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen
Nasi Ulam Betawi
Pittige gebakken rijst met kokos en gedroogde...

Bijgerechten

Frikadel Djeruk Manis
Gevulde sinaasappels met gehakt
Pempek Lenggang Panggang
Viskoeken van de barbecue met een pittig, zuu...
Sateh Ayam Banjar
Blokjes kipfilet aan een spies met een pittig...
Tempeh Pedis
Gestoofde tempeh in pittige saus

Groente / fruitgerechten

Kembang Kol Goreng
Gebakken bloemkool met spekreepjes
Loempia Singapore
Groenten en kip gerold in loempiavelletjes

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!