Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #9553

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
warm
heet
stoven
vijzelen
zuur
pittig
frituren
bakken
lauw
marineren
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Kebuli
Gebakken en gestoomde rijst in kippenbouillon
Mie Ayam Pedis
Zeer pittige mie met kipfilet en champignons

Bijgerechten

Ikan Cuka Asin
Kabeljauwfilet met kruidensaus van azijn
Lemper Semar Mendem
Kleefrijstrolletjes met kippengehakt gerold i...
Anak Domba Taoco
Lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus
Hati Ayam Goreng
Gebakken kippenlever en rookspek met kokosmel...

Groente / fruitgerechten

Tumis Andewi
Roerbak van andijvie met champignons en garna...
Tumis Tempeh Tauge
Gestoofde tempeh met tauge en kouseband

Acars

Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!