Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #9564

Deze rijsttafel is geschikt voor 13 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stomen
frituren
vijzelen
heet
marineren
bbq
grillen
pittig
stoven
koelen
bakken
zuur
koud
zoet-zuur
rauw
lauw

Basisgerechten

Nasi Uduk Dua
Gekookte rijst met kruiden in kokosmelk
Nasi Ubi
Gestoomde witte rijst met cassave
Nasi Goreng Tongkol
Gebakken rijst met tonijn en witte kool

Bijgerechten

Ayam Gepuk
Gefrituurde drumsticks met kokos
Sateh Sapi
Rundvlees aan een spies met pindasaus
Pindang Tetel
Gekookt rundvlees in bouillon
Popiah Sayuran
Groente en kip gerold in rijstvelletjes met p...
Ikan Manis dan Masam
Visticks en groenten met een zoet/zure saus
Sateh Babi Dua
Blokjes hamlappen en spek aan een spies
Gulai Bagar
Gesmoord, gekruid lamsvlees in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Sop Buncis
Kippensoep met sperziebonen
Tumis Paksoi Dua
Roerbak van paksoi en sperziebonen
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Selada Cina
Zure Chinese sla
Download de rijsttafel
Moment geduld!