Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #959

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
vijzelen
warm
koken
stomen
heet
bbq
grillen
stoven
pittig
frituren
marineren
blenden
oven
blancheren
koud
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Kencur
Gebakken rijst met kencur en eieren
Mie Kukus
Gestoomde mie met kokosmelk en gekruid gehakt
Mihoen Goreng
Mihoen met groenten, kip en garnalen

Bijgerechten

Ayam Bakar Berbumbu
Zeer hete, gegrilde kip
Balado Telor
Gestoofde eieren in tomatensaus
Tumis Tahu Udang
Tahu met garnalen en tauge
Sateh Ayam Madura
Blokjes kippenvlees aan een spies met pindasa...
Lontong Balap
Soep van runderbouillon met lontong, tauge en...
Asem Manis Tempeh
Gestoofde tempeh in kokosmelk
Smoor Labu Terong
Gesmoorde aubergines en pompoen in kippenboui...

Groente / fruitgerechten

Lalapan
Groentenschotel met een sambal dipsaus
Loempia Semarang
Loempia's met saus en frisse komkommer ac...
Urapan
Gemengde groenten met kokos

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!