Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #9694

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
pittig
marineren
stoven
blenden
bbq
grillen
vijzelen
frituren
zoet
zuur
groente
lauw
zoet-zuur
rauw
koud
koelen

Basisgerechten

Bami Goreng
Bami met varkensvlees en garnalen
Nasi Goreng Djawa
Gebakken rijst met sjalotjes
Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei

Bijgerechten

Babi Ketjap Tiga
Gestoofd varkensvlees in ketjapsaus
Masak Habang
Kipfilet in een kruidige tomatensaus
Ikan Panggang
Makreel van de barbecue of grill
Pindang Daging
Rundvlees in kruidige saus
Tempeh Masak Bumbu Rujak
Gestoofde tempeh in een pittige saus
Sateh Babi Madura
Blokjes varkenshaas aan een spies
Tahu Tempeh Taoco
Tofu en tempeh met kip in pittige bonensaus

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten

Acars

Acar Buncis
Zoetzure sperzieboontjes, wortel en komkommer
Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!