Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #9849

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
heet
bakken
vijzelen
stomen
stoven
marineren
koelen
zuur
pittig
blancheren
bbq
grillen
zoet-zuur
koud

Basisgerechten

Pangsit Mie
Eiermie met kip, varkensvlees en Won Ton ball...
Nasi Ulam Betawi
Pittige gebakken rijst met kokos en gedroogde...
Nasi Kuning Dua
Gestoomde, gele rijst

Bijgerechten

Oseng Daging Pedis
Gestoofd rundvlees in een zeer pittige bouill...
Orak Arik Udang
Omelet met garnalen en Javaanse suiker
Ayam Bumbu Ketumbar
Kipkarbonades gestoofd in een kruidige saus
Orak Arik Tahu Telor
Roerbak van tahu, groente en ei
Terik Daging
Riblappen in kokossaus
Laksa Goreng
Su-un met balletjes gehakt, groenten en garna...
Daging Setan
Pittig lamsvlees, gestoofd in een wijn-kerrie...

Groente / fruitgerechten

Lotek Djawa
Gemengde groenten met een aardappelsausje
Gulai Belung
Kruidige stoofpot van makreel met groente

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Telor
Zure gekruide eieren
Download de rijsttafel
Moment geduld!