Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #9937

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
marineren
wokken
warm
frituren
stoven
heet
blenden
pittig
vijzelen
oven
vis
groente
blancheren
zoet
koud
zuur
zoet-zuur
rauw
koelen

Basisgerechten

Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie
Nasi Goreng Balik Papan
Gebakken rijst met kip en spek
Mie Ayam Sayur
Mie met kip en groenten

Bijgerechten

Telor Bebek Asin
Zoute eendeneieren
Ampela Ayam Peteh
Kippenmaagjes met garnalen en petehbonen
Brongkos Daging
Gestoofd rundvlees met sperziebonen en keluwa...
Sapi Lada Hitam
Gebakken runderhaasreepjes met zwarte peper
Babi Panggang
Geroosterd varkensvlees in zoete saus
Bakwan Udang Sayur
Gefrituurde koekjes met groente en garnalen
Cah Ikan
Gestoofde vis in een kruidige bouillon

Groente / fruitgerechten

Tumis Cumi Hijau
Inktvis in een hete groene bouillon
Belut Kaldu
Paling in bouillon
Rujak Udang Karang
Salade van kreeft met komkommer en citroensap

Acars

Acar Telor
Zure gekruide eieren
Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!