Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #162

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
wokken
vijzelen
warm
koken
marineren
stoven
hartig
frituren
bakken
blancheren
zuur

Basisgerechten

Nasi Goreng Magelangan
Pittige gebakken rijst met mie
Nasi Goreng Kambing
Pittig gekruide gebakken rijst met geitenvlee...

Bijgerechten

Krengsengan Daging Dua
Scherp, maar zoet runderstoofvlees
Tahu Bakso Goreng
Gebakken tahublokken gevuld met gehakt
Hati Goreng Kering
Gemarineerde, drooggebakken lever
Cah Babi
Gehaktballetjes met bouillon

Groente / fruitgerechten

Udang Djahe
Garnalenballetjes met groenten in bouillon
Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...

Acars

Acar Telor
Zure gekruide eieren
Download de rijsttafel
Moment geduld!