Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10000

Deze rijsttafel is geschikt voor 18 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
pittig
wokken
heet
bbq
stoven
vijzelen
marineren
bakken
zoet
koud
frituren
zoet-zuur
rauw
koelen
lauw

Basisgerechten

Nasi Kuning Dua
Gestoomde, gele rijst
Bami Ayam Sayur
Pittige bami met kipfilet en verschillende gr...
Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon

Bijgerechten

Sateh Padang Dua
Blokjes rundvlees aan een spies
Ayam Smoor Djawa
Kip gebakken op Javaanse wijze
Sateh Babi
Blokjes varkensvlees aan een spies
Opor Telor
Gekookte eieren gestoofd in kruidige kokosmel...
Udang Tumis Kari
Gebakken garnalen met sjalotten en kerrie
Sambal Goreng Basa Dua
Gestoofd rundvlees met appelstroop
Ikan Kakap Saus Jamur
Red snapper met champignonsaus

Groente / fruitgerechten

Rujak Udang Karang
Salade van kreeft met komkommer en citroensap
Babi Buncis
Varkensvlees met sperziebonen
Loempia Singapore
Groenten en kip gerold in loempiavelletjes

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Acar Tahu
Gestoofde tofu in kokosmelk
Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Download de rijsttafel
Moment geduld!