Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10103

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
stoven
heet
marineren
vijzelen
zoet
bbq
grillen
blenden
pittig
blancheren
koud
zoet-zuur
frituren
lauw
zuur

Basisgerechten

Nasi Goreng Lap Cheong
Gebakken rijst met Chinese worst en garnalen
Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen
Udang dan Nasi
Rijst met champignons, kastanjes en garnalen

Bijgerechten

Ayam Bakar Rica
Kip gebakken in een pittige kruidenpasta
Bumbu Kuning
Rundvlees in gele kokosmelksaus
Ikan Kuning
Gestoofde makreel in bouillon
Sateh Kere
Blokjes zoete tempeh aan een spies met pindas...
Pindang Daging Dua
Heerlijk gestoofd rundvlees
Anak Domba Taoco
Lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus
Sateh Kambing Dua
Blokjes geitenvlees aan een spies

Groente / fruitgerechten

Ukut Urab
Salade van gemengde groenten met kokos en dre...
Tumis Sayur Campur
Roerbak van Chinese kool, paksoi, prei, papri...
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Ikan
Gebakken makreel met een kruidige en zure sau...
Acar Bawang
Sjalotjes in het zuur
Acar Selada Cina
Zure Chinese sla
Download de rijsttafel
Moment geduld!