Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10156

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
marineren
wokken
warm
vis
rijst
vijzelen
heet
stoven
hartig
koken
bakken
blancheren
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen
Nasi Goreng Bali
Gebakken Balinese rijst met garnalen

Bijgerechten

Babi Pedis dan Daun Pepaya
Gebakken varkensvlees met papayabladeren
Udang Curry Dua
Grote garnalen in een currysaus
Besengek Daging Tiga
Blokjes rundvlees in een dikke, kruidige saus
Martabak Shanghai
Pannenkoekjes met groente en sambal

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Djawa
Bouillon van runderpoulet met boontjes en aar...
Kembang Kol Goreng
Gebakken bloemkool met spekreepjes

Acars

Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!