Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10521

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
frituren
wokken
warm
koken
vijzelen
stoven
pittig
bakken
koud
marineren
bbq
koelen
blancheren
zuur
rauw
zoet-zuur
groente
fruit

Basisgerechten

Nasi Goreng Domba
Gebakken rijst met lamsvlees, emping en komko...
Mie Goreng Djawa
Eiermie met garnalen, paksoi en spitskool
Mihoen Goreng
Mihoen met groenten, kip en garnalen

Bijgerechten

Ayam Bumbu Bali
Kip gestoofd in tomatensaus
Dadar Padang
Kruidige, pikante omeletreepjes
Udang Goreng Tepung
Pannenkoekjes met garnalen
Ikan Surabaya
Gemarineerde kabeljauw in kruidige saus
Bundu Daging
Rundvlees gesudderd in een kokosmelksaus
Sateh Babi
Blokjes varkensvlees aan een spies
Gadon Ayam
Koud broodje van kippengehakt

Groente / fruitgerechten

Kembang Kol Goreng
Gebakken bloemkool met spekreepjes
Tumis Ikan
Gestoofde vis in bouillon met oesterzwammen
Sayur Kari Djawa
Bouillon van runderpoulet met boontjes en aar...

Acars

Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Acar Bit
Zure rode bieten
Acar Ketimun Nanas
Zoet/zure pittige komkommer en ananas met ses...
Download de rijsttafel
Moment geduld!