Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10538

Deze rijsttafel is geschikt voor 19 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
warm
bakken
marineren
bbq
vijzelen
koud
lauw
pittig
frituren
stoven
koelen
zuur
zoet-zuur
rauw

Basisgerechten

Nasi Kebuli
Gebakken en gestoomde rijst in kippenbouillon
Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente
Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen

Bijgerechten

Sateh Hati Ayam
Sateh van kippenlevertjes
Roti
Basis pannenkoekjes voor bijv. kipgerechten
Tahu Tempeh Taoco
Tofu en tempeh met kip in pittige bonensaus
Bakso
Gehaktballetjes voor bij Bami of soep
Besengek Daging
Gestoofd rundvlees in kokossaus
Ayam Jamur
Kipfilet met verschillende paddenstoelen
Sateh
Blokjes varkensvlees aan een spies

Groente / fruitgerechten

Urap Dua
Salade van gekookte groenten met pittige koko...
Iga Babi Tauge
Gemarineerde, gebakken ribbetjes met tauge
Tumis Paksoi Dua
Roerbak van paksoi en sperziebonen

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!