Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10603

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
bakken
marineren
frituren
heet
vijzelen
pittig
lauw
blancheren
blenden
koud
zoet-zuur
koelen
zuur

Basisgerechten

Nasi Ayam Zukini
Gekookte rijst in kokosmelk met kip en courge...
Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon

Bijgerechten

Kaber Kebertu
Gevulde omelet met kalfsgehakt
Ayam Goreng Mentega Dua
Gebakken kip in een pittige botersaus
Jagung Udang
Gestoofde mais met garnalen
Tongseng Anak Domba
Gestoofd lamsvlees met kool in een pittige sa...
Hachee Timor
Hachee van rundvlees, sjalotjes en kruiden
Ikan Tenggiri Masak Santen
Gestoofde makreel in een gele, pittige kokoss...
Dadar Telor Bebek Saus Tomat
Omelet met garnalen en krab in tomatensaus

Groente / fruitgerechten

Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus
Ubi Udang
Zoete aardappelen met garnalen en paksoi

Acars

Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Acar Bawang Merah
Zure sjalotjes met peperkorrels
Download de rijsttafel
Moment geduld!