Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10651

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
marineren
stomen
stoven
frituren
drogen
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Bahari
Gebakken rijst met rundvlees en sperziebonen
Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie
Nasi Sela
Gestoomde witte rijst met zoete aardappel

Bijgerechten

Babi Ambon
Pikante stukjes varkensvlees, gestoofd in ket...
Pindasoep Ayam
Soep op basis van pindakaas met kip
Tjap Tjoy Dua
Verschillende groenten met kipfilet in saus
Tumis Tahu Taoco
Tahu met garnalen in zwarte bonensaus
Kroepoek Tempeh Dua
Dunne, krokante tempeh in een jasje
Sambal Ikan
Gebakken vis in een rode saus
Daging Madura
Gestoofd rundvlees met knoflook

Groente / fruitgerechten

Cah Sayur Jamur
Gemengde groenten in bouillon met kip, champi...
Tumis Buncis
Sperziebonen in kruidige bouillon

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!