Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10960

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
stoven
bakken
zoet-zuur
frituren
koud
zoet
vleesvervanger
lauw
heet
vijzelen
zuur
marineren
zoet and zuur

Basisgerechten

Mie Goreng Atjeh
Mie met Chinese kool en visballetjes
Mihoen Ayam Bawang
Mihoen met kip en uien in bouillon
Bami Goreng
Bami met varkensvlees en garnalen

Bijgerechten

Babi Nanas Tiga
Zoet/zure varkensvlees met paprika en ananas
Ikan Bandeng Goreng
Krokant gebakken makrelen
Orek Tempeh
Drooggebakken pittige, zoete tempeh
Balado Ikan Mackerel
Drooggebakken makreel in een hete saus
Roti
Basis pannenkoekjes voor bijv. kipgerechten
Babi Ketjap Tiga
Gestoofd varkensvlees in ketjapsaus
Ayam Bumbu Bali
Kip gestoofd in tomatensaus

Groente / fruitgerechten

Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...

Acars

Acar Telor
Zure gekruide eieren
Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Download de rijsttafel
Moment geduld!