Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11035

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
vijzelen
warm
pittig
bakken
marineren
heet
frituren
stoven
lauw
bbq
oven
zoet-zuur
zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Mie Goreng Djawa
Eiermie met garnalen, paksoi en spitskool
Nasi Goreng Bahari
Gebakken rijst met rundvlees en sperziebonen
Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei

Bijgerechten

Tahu Pong Komplit
Gefrituurde tahu en garnalenkoekjes met een h...
Frikadel Pan
Heerlijk gekruide, platte gehaktballen
Babi Rica Tiga
Pittig gestoofd varkensvlees
Sateh Ayam
Blokjes kippenvlees aan een spies
Gajebo Asem Padeh
Pittig rundvlees gestoofd in de oven
Udang Mengaduk
Garnalenragout met wijn
Pindang Anak Domba
Gestoofd lamsvlees met heerlijke kruiden

Groente / fruitgerechten

Smoor Buncis
Gesmoorde sperzieboontjes in kokosmelk
Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...

Acars

Acar Kangkung
Zoet/zure waterspinazie
Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!