Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11070

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
koken
hartig
blancheren
marineren
stoven
blenden
heet
oven
bbq
grillen
frituren
zoet
zoet-zuur
koelen
koud
rauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Bahari
Gebakken rijst met rundvlees en sperziebonen
Mihoen Ayam Kubis
Mihoen met kipfilet en witte kool
Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten

Bijgerechten

Kalio Udang
Garnalen in een pittige saus met kokos
Ayam Panggang Pedis Dua
Hete kippenpoten van de bbq
Babi Kucai
Pittige varkensreepjes met prei in ketjapsaus
Ikan Panggang Dua
Geroosterde vispakketjes van de bbq
Ayam Pedis Dua
Kippenpoten gebakken in een pittige bumbu
Babi Cina
Geroosterde, zoete ribbetjes
Ikan Kakap Saus Jamur
Red snapper met champignonsaus

Groente / fruitgerechten

Orak Arik Tahu Telor
Roerbak van tahu, groente en ei
Buncis Khas Bali
Sperzieboontjes op Balinese wijze

Acars

Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!