Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11300

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
stomen
warm
koken
stoven
vijzelen
zoet-zuur
marineren
heet
frituren
blenden
pittig
zuur
koud
lauw
rauw
koelen
blancheren

Basisgerechten

Nasi Tim Daging Cincang
Gestoomde rijst met gehakt in runderbouillon
Mie Ayam Surabaya
Mie met kipfilet en gedroogde garnalen
Nasi Ubi
Gestoomde witte rijst met cassave

Bijgerechten

Babi Rujak
Varkensvlees gestoofd in kokosmelk
Ayam Shanghai
Gebakken kipfilet met citroensap
Hachee Timor
Hachee van rundvlees, sjalotjes en kruiden
Ayam Goreng Pemuda
Gefrituurde kip met een hete sambal
Daging Bumbu Bali
Pittige, gesmoorde sukadelappen
Udang Bumbu Dendeng
Gemarineerde, gebakken garnalen uit de wok
Ikan Bandeng Tomat
Gebakken makreel in een zurig sausje met toma...

Groente / fruitgerechten

Ayam Djahe Nanas
Kipfilet en ananas in een gebonden bouillon
Pecel
Verschillende groenten overgoten met pindasau...

Acars

Acar Nanas
Zoet/zure pittige ananas
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!