Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11462

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
stomen
warm
koken
pittig
wokken
frituren
vijzelen
stoven
heet
bakken
blancheren
blenden
zoet-zuur
marineren
bbq
rauw
koud
zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Gurih Kraton
Witte rijst gekookt en gestoomd in kokosmelk
Nasi Kuning
Gekookte, gele rijst in kokosmelk
Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen

Bijgerechten

Ayam Kalasan
Gefrituurde kip in kokossap
Pindang Daging
Rundvlees in kruidige saus
Tahu Telor Saus Kacang
Omelet met tofu overgoten met een pittige pin...
Kerak Telor
Omeletten met ketan, kokos en gedroogde garna...
Tongseng Anak Domba
Gestoofd lamsvlees met kool in een pittige sa...
Gulai Udang
Grote garnalen in kruidige saus
Sateh Babi Manis dan Masam
Sateh van varkensfilet met een zoet/zuur saus...

Groente / fruitgerechten

Sayur Terung Daging
Gestoofde groenten met vlees in pittige kokos...
Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten

Acars

Acar
Pittige zoet/zure groenten
Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!