Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11465

Deze rijsttafel is geschikt voor 9 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
bakken
vijzelen
frituren
heet
koud
oven
pittig
blancheren
zoet-zuur
koelen
marineren

Basisgerechten

Udang dan Nasi
Rijst met champignons, kastanjes en garnalen
Mihoen Ayam Bawang
Mihoen met kip en uien in bouillon
Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente

Bijgerechten

Ayam Lapis
Gesmoorde kip in boter met ketjap
Sambal Goreng Udang Dua
Gebakken tijgergarnalen met heerlijke kruiden
Tahu Goreng Berbumbu
Gefrituurde tofu gestoofd in kruidige kokosme...
Kering Tempeh Kacang Teri
Drooggebakken pittige tempeh met gezouten vis...
Bandeng Ketjap
Makrelen uit de oven
Dadar Sedip
Omelet met champignons, garnalen en selderij
Smoor Kambing Daun Djeruk
Geitenvlees gestoofd met citroenbladeren

Groente / fruitgerechten

Babi Cin Dua
Varkensvlees met aardappeltjes en taoco
Ukut Urab
Salade van gemengde groenten met kokos en dre...

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!