Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11544

Deze rijsttafel is geschikt voor 16 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
stoven
vijzelen
warm
blancheren
frituren
marineren
oven
pittig
zoet-zuur
heet
blenden
koud
groente
fruit
rauw
koelen
zuur
lauw

Basisgerechten

Babi Cau Pudak Dua
Pittig gerecht van rijstvermicelli en varkens...
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen
Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten

Bijgerechten

Ayam Bumbu Bali
Kip gestoofd in tomatensaus
Bumbu Dendeng
Drooggebakken, kruidige hamlappen
Daging Madura
Gestoofd rundvlees met knoflook
Babi Panggang
Geroosterd varkensvlees in zoete saus
Pindang Ikan
Gekookte makrelen in een gekruide bouillon
Udang Goreng Peteh
Pittige garnalen met bamboe en peteh
Kari Kambing
Gesmoord geitenvlees in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Smoor Tahu
Gestoofde tofu met aardappel en eieren in een...
Asinan Sayur Jakarta
Groente en tahu overgoten met een hete zoet/z...
Cah Paksoi
Paksoi en garnalen in bouillon

Acars

Acar Ketimun Nanas
Zoet/zure pittige komkommer en ananas met ses...
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Acar Buncis
Zoetzure sperzieboontjes, wortel en komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!