Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11573

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
vijzelen
stoven
oven
marineren
bbq
heet
zoet
frituren
blancheren
koud
pittig
zoet-zuur
koelen
lauw
zuur

Basisgerechten

Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen
Nasi Sereh
Gekookte rijst in bouillon met citroengras
Udang dan Nasi
Rijst met champignons, kastanjes en garnalen

Bijgerechten

Frikadel Paprika Dua
Gevulde paprika's met gehakt en kruiden
Sateh Ayam Wijen
Sateh van kipfilet met pindasaus en sesamzaad...
Krengsengan Daging Dua
Scherp, maar zoet runderstoofvlees
Tempeh Bacem Tiga
Gestoofde, gebakken zoete tempeh
Tahu Ketoprak
Tahu en tauge overgoten met een ketjapsaus
Sop Ikan
Kruidige vissoep met rivierkreeftjes en groen...
Dendeng Balado
Zeer scherp, droog gebakken rundvlees

Groente / fruitgerechten

Sop Udang
Soep met garnalen, zure stervrucht en aardapp...
Tumis Brokoli Jamur
Roerbak van broccoli en champignons
Sayur Ikan Mas
Groenten in kokosmelk met rundvlees en vis

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Acar Bawang
Sjalotjes in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!