Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11646

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
stoven
pittig
vijzelen
bakken
heet
frituren
oven
zuur
marineren
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk
Mihoen Ayam Bawang
Mihoen met kip en uien in bouillon

Bijgerechten

Sop Tahu Bakso
Gevulde tofu met gehakt in een bouillon
Ayam Masak Santen
Gestoofde drumsticks in kokosmelk
Frikadel Paprika
Gevulde paprika's met kalfsgehakt
Dendeng Balado
Zeer scherp, droog gebakken rundvlees

Groente / fruitgerechten

Tongseng Kambing Asem
Geitenvlees gestoofd in een pittige bouillon ...
Frikadel Ikan
Gekruide aardappelschotel met makreel

Acars

Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!