Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11662

Deze rijsttafel is geschikt voor 16 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
koken
vijzelen
pittig
bbq
zoet
marineren
heet
frituren
blancheren
bakken
stoven
zoet-zuur
koelen
koud
rauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Hongkong
Gebakken rijst met garnalen, doperwtjes en va...
Mie Goreng Djawa
Eiermie met garnalen, paksoi en spitskool

Bijgerechten

Kepiting Bakar
Geroosterde krab van de barbecue
Ayam Djahe Mangga
Kipfilet in Babi Panggangsaus met mango
Sop Tahu Bakso
Gevulde tofu met gehakt in een bouillon
Frikadel Atjeh
Gehaktballetjes met kokos en een ketjapsaus
Balado Ikan Mackerel
Drooggebakken makreel in een hete saus
Daging Madura
Gestoofd rundvlees met knoflook
Anak Domba Taoco
Lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus

Groente / fruitgerechten

Brokoli Goreng Tepung
Gefrituurde broccoli in een jasje
Sayur Asem Kacang Merah
Soep van runderpoulet en bruine bonen
Mencampurkan Sayur Cina
Gesmoorde groenten met garnalen in oestersaus

Acars

Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!