Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11963

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
pittig
koken
frituren
bakken
oven
stoven
vijzelen
zoet-zuur
groente
fruit
rauw
koud
lauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Istemewa
Gebakken rijst met garnalen en cashewnoten
Nasi Peck Swie
Gebakken rijst met ei, erwten en ham
Ramen Goreng Bumbu Kari
Pittige mie met tahu, tomaat en komkommer

Bijgerechten

Dadar Djawa
Omeletreepjes op Javaanse wijze
Ayam Djeruk Dua
Gebakken kip met citroen
Terik Daging
Riblappen in kokossaus
Daging Bumbu Bali
Pittige, gesmoorde sukadelappen
Sambal Goreng Basa Dua
Gestoofd rundvlees met appelstroop
Bumbu Rujak
Gesmoord rundvlees in kokosmelksaus
Ayam Palembang
Gekookte kip in kokosmelk en geraspte kokos

Groente / fruitgerechten

Tumis Kacang Panjang Ayam
Roerbak van kip en kouseband
Babi Sayur
Varkensvlees met verschillende groenten
Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus

Acars

Acar Ketimun Nanas
Zoet/zure pittige komkommer en ananas met ses...
Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!