Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #12006

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
stomen
warm
heet
marineren
bbq
blenden
frituren
vijzelen
grillen
ei
groente
vleesvervanger
stoven
pittig
zoet-zuur
rauw
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen
Nasi Goreng Hongkong
Gebakken rijst met garnalen, doperwtjes en va...
Nasi Kuning Telor
Gele rijst geserveerd met eieren

Bijgerechten

Pepesan Ikan
Pittig gekruide makreel van de barbecue
Hati Goreng Kering
Gemarineerde, drooggebakken lever
Ikan Kembung Bumbu Kemangi
Gegrilde makreel met kruidige kokosmelk
Telor Kaldu
Eieren met kerrie-kokossaus
Bakso Kepiting
Gefrituurde balletjes van krab en garnalen
Sateh Udang Dua
Spiesjes van grote gemarineerde garnalen
Tahu Tek
Gefrituurde tahu en tempeh met een pittige pi...

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten

Acars

Acar Ikan Dua
Gebakken moten makreel in een kruidige saus
Acar Nanas
Zoet/zure pittige ananas
Download de rijsttafel
Moment geduld!