Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #12086

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
pittig
heet
vijzelen
frituren
stoven
blancheren
lauw
zoet
marineren
zoet-zuur
rauw
koud
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Lap Cheong
Gebakken rijst met Chinese worst en garnalen
Mie Goreng Atjeh
Mie met Chinese kool en visballetjes
Nasi Goreng Magelangan
Pittige gebakken rijst met mie

Bijgerechten

Bubur Ayam
Rijstepap met prei en kip
Empal Daging
Krokante rundvleesplakjes
Ketoprak
Tofu, tauge en bihun overgoten met een pittig...
Tempeh Kering
Gebakken tempehreepjes
Besengek Daging Dua
Gestoofd rundvlees in kokossaus
Tumis Brokoli Udang
Pittig groentegerecht met garnalen

Groente / fruitgerechten

Babi Buncis
Varkensvlees met sperziebonen
Udang Pedis
Zeer scherp gekruide garnalen met sla
Sayur Ikan Mas
Groenten in kokosmelk met rundvlees en vis

Acars

Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Acar
Pittige zoet/zure groenten
Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!