Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #13096

Deze rijsttafel is geschikt voor 14 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
bakken
zoet
marineren
bbq
vijzelen
oven
stoven
frituren
zuur
pittig
zoet-zuur
rauw
koud
koelen

Basisgerechten

Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon
Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente
Mihoen Goreng
Mihoen met groenten, kip en garnalen

Bijgerechten

Sateh Ayam Ubud
Blokjes kippenvlees aan een spies
Frikadel Atjeh Dua
Heerlijk gekruide gehaktballetjes
Bandeng Ketjap
Makrelen uit de oven
Tongseng
Rundvlees met kool
Tahu Telor Petis
Omelet met blokjes gebakken tahu
Pindang Kuning
Vis in een zout /zure saus
Ikan Pedis Dua
Pittige makreel uit de oven

Groente / fruitgerechten

Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus
Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk
Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...

Acars

Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!