Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #13234

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
bakken
marineren
stoven
frituren
vijzelen
zoet-zuur
bbq
mixen
lauw
stomen
blancheren
koud
zuur
groente
koelen

Basisgerechten

Mie Goreng Atjeh
Mie met Chinese kool en visballetjes
Nasi Goreng Balik Papan
Gebakken rijst met kip en spek
Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente

Bijgerechten

Ayam Rebus Ketjap
Kip gestoofd in ketjapsaus
Empal Gepuk
Krokant gebakken rundvlees
Sateh Babi Manis dan Masam
Sateh van varkensfilet met een zoet/zuur saus...
Kumut
Gestoofd eiwit in santen
Gadon Daging Dua
Gestoomde pakketjes met kruidig gehakt
Ayam Masak Santen
Gestoofde drumsticks in kokosmelk
Ikan Kukus
Gestoomde vis en speklapjes met gember

Groente / fruitgerechten

Sop Buncis
Kippensoep met sperziebonen
Asinan
Tofu met groenten in sambalsaus
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten

Acars

Acar Buncis
Zoetzure sperzieboontjes, wortel en komkommer
Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!