Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #13287

Deze rijsttafel is geschikt voor 18 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
stomen
frituren
marineren
vijzelen
zoet
vis
heet
oven
bbq
grillen
pittig
zoet-zuur
koelen
koud
zuur
groente
lauw

Basisgerechten

Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon
Nasi Kebuli
Gebakken en gestoomde rijst in kippenbouillon
Nasi Goreng Domba
Gebakken rijst met lamsvlees, emping en komko...

Bijgerechten

Ayam Goreng Padang
Kip uit de wok met krokant jasje van kruiden
Udang Masak Madu
Gestoofde garnalen in een honingsaus met ketj...
Ayam Panggang Pedis Dua
Hete kippenpoten van de bbq
Sateh Ayam
Blokjes kippenvlees aan een spies
Rendang Tiga
Zeer pittig gestoofd rundvlees in kokosmelk
Babi Panggang Merah
Krokant gebakken varkensvlees
Kari Ikan
Kerrie van vis in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Tumis Buncis
Sperziebonen in kruidige bouillon
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel
Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Acar Buncis
Zoetzure sperzieboontjes, wortel en komkommer
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!