Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #13427

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
stomen
blancheren
zuur
pittig
marineren
heet
frituren
vijzelen
bbq
bakken
oven
zoet-zuur
rauw
koud
koelen
groente
lauw

Basisgerechten

Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon
Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk
Mie Yamin Ayam
Eiermie met kip en paksoi in bouillon

Bijgerechten

Daging Setan
Pittig lamsvlees, gestoofd in een wijn-kerrie...
Ikan Kakap Kukus
Gestoomde red snapper met ui en gember
Balado Belut
Pittige, gebakken paling
Daging Bumbu Bali
Pittige, gesmoorde sukadelappen
Sateh Kambing Denpasar
Blokjes geitenvlees aan een spies
Sarang Burung Udang
Vogelnestjes met garnalen en groente
Babi Rendang
Gebakken varkensvlees gestoofd in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Udang Kukus
Gestoomde garnalen in courgette gerold
Asinan Campur
Zoet/zure gemengde groenten en ananas
Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Buncis
Zoetzure sperzieboontjes, wortel en komkommer
Acar Nanas
Zoet/zure pittige ananas
Download de rijsttafel
Moment geduld!