Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #13544

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
stoven
vijzelen
warm
hartig
rijst
stomen
frituren
zoet
bakken
heet
vis
groente
marineren
bbq
zuur
rauw
koelen
koud
zoet-zuur

Basisgerechten

Mie Kambing Atjeh
Rijkelijk gevulde mie met geitenvlees
Nasi Kuning Tumpeng
Gele rijst voor een feestmaaltijd
Ramen Goreng Bumbu Kari
Pittige mie met tahu, tomaat en komkommer

Bijgerechten

Daging Telor Nanas
Roergebakken ei met gehakt en ananas
Ayam Masak Ketjap
Pittige zoete drumsticks met een ketjapsaus
Ayam Suwir Pedis
Drooggebakken, hete sliertjes kipfilet
Dendeng Ragi
Droog gebakken rundvlees met kokos
Jagung Manis Peteh
Gestoofde garnalen met mais en petehbonen
Tumis Tahu Udang
Tahu met garnalen en tauge
Tulang Rusuk Babi
Geroosterde ribbetjes met een honingsausje

Groente / fruitgerechten

Cah Paksoi Dua
Paksoi met kip en prei in bouillon
Sayur Ikan Pedah
Zoute vis met petehbonen, garnalen en groente...

Acars

Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!