Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #14169

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
stoven
vijzelen
marineren
frituren
lauw
pittig
bbq
heet
vleesvervanger
zoet-zuur
rauw
koelen
koud
zoet and zuur
zuur

Basisgerechten

Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente
Mihoen Goreng
Mihoen met groenten, kip en garnalen
Bami Goreng Dua
Heerlijke bami met tauge en witte kool

Bijgerechten

Opor Ayam dan Telor
Gestoofde kip in kokosmelk met eieren
Ayam Goreng Almond
Kipfilets met een krokant amandellaagje
Frikadel Pan
Heerlijk gekruide, platte gehaktballen
Sateh Udang
Spiesjes van grote gemarineerde garnalen
Sambal Goreng Udang Peteh
Garnalen in kokosmelk met tahu, peteh en aard...
Dadar Ayam
Gevulde omelet met kipfilet en heerlijke krui...
Goreng Tempeh Renyah dan Gurih
Gefrituurde tempeh in een kruidig jasje met c...

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Nanas
Zoet/zure pittige ananas
Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Acar Telor
Zure gekruide eieren
Download de rijsttafel
Moment geduld!