Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #14367

Deze rijsttafel is geschikt voor 11 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
koelen
koud
pittig
wokken
stoven
warm
frituren
zoet
oven
zuur
heet
vijzelen
bakken
blancheren
marineren
zoet-zuur

Basisgerechten

Lontong
Blokjes gekookte rijst
Mie Goreng Babi Jamur
Mie met varkensvlees en champignons
Mihoen Goreng
Mihoen met groenten, kip en garnalen

Bijgerechten

Cah Tempeh Cabe Hijau
Gestoofde tempeh met garnalen en petehbonen
Ayam Bumbu Bali
Kip gestoofd in tomatensaus
Babi Panggang Pessa
Geroosterd varkensvlees in zoete saus
Cah Paksoi Dua
Paksoi met kip en prei in bouillon
Ikan Tomat
Gebakken kabeljauw in zoetzuur tomatensausje
Palaro
Drooggebakken rundvlees in een saus
Tumis Tahu Sayuran
Gestoofde tahu met vlees en groenten

Groente / fruitgerechten

Tahu Telor Tiga
Omelet met tahu en pindasaus
Sayur Buncis
Gebakken kipfilet met sperzieboontjes
Woku Ayam
Gestoofde pittige kip met een vleugje citroen

Acars

Acar Tahu
Gestoofde tofu in kokosmelk
Acar Bit
Zure rode bieten
Acar Djahe
Zoet/zure gember
Download de rijsttafel
Moment geduld!