Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1456

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
marineren
stomen
frituren
vijzelen
blenden
lauw
bakken
pittig
stoven
oven
zoet-zuur
koud
zuur
koelen

Basisgerechten

Bami Goreng Daging
Heerlijke bami van eiermie, champignons en ru...
Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei
Nasi Sela
Gestoomde witte rijst met zoete aardappel

Bijgerechten

Ayam Gepuk
Gefrituurde drumsticks met kokos
Pempek Kulit Ikan
Gefrituurde viskoekjes
Ayam Mangga
Salade met gebakken kip en mangosaus
Kaber Kebertu
Gevulde omelet met kalfsgehakt
Chayote Santen
Pompoen met runderhaas en garnalen
Babi Panggang
Geroosterd varkensvlees in zoete saus
Pastei Tutup
Gehakt/aardappelpuree schotel

Groente / fruitgerechten

Sop Buntut Dua
Gekruide ossenstaartsoep met prei en aardappe...
Sayur Lombok Hijau
Tempeh en kouseband gestoofd in pittige kokos...

Acars

Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Acar Bawang Merah
Zure sjalotjes met peperkorrels
Download de rijsttafel
Moment geduld!