Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #14661

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
blenden
stoven
frituren
koelen
koud
marineren
bbq
bakken
pittig
vijzelen
ei
mixen
oven
zuur
groente
lauw
zoet-zuur

Basisgerechten

Nasi Liwet Solo
Rijst gekookt in kokosmelk
Bami Ayam Buncis
Pittige bami met sperziebonen en kipfilet
Udang dan Nasi
Rijst met champignons, kastanjes en garnalen

Bijgerechten

Pempek Kulit Ikan
Gefrituurde viskoekjes
Bakso
Gehaktballetjes voor bij Bami of soep
Sateh Udang Dua
Spiesjes van grote gemarineerde garnalen
Dadar Tahu Dua
Gebakken omelet met tahu en een sausje
Ayam Indonesia
Gebakken kipkarbonades
Daging Bumbu Bali
Pittige, gesmoorde sukadelappen
Telor Masak Tomat
Roerei met gestoofde tomaat en lente-ui

Groente / fruitgerechten

Smoor Terong dan Kol Cina
Stoofschotel met aubergines en speklappen
Dadar Tauge
Omelet met tauge en prei
Pastei Tutup Tiga
Ovenpastei met kip, groente en aardappelpuree

Acars

Acar Buncis
Zoetzure sperzieboontjes, wortel en komkommer
Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!