Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #14926

Deze rijsttafel is geschikt voor 9 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
rijst
koken
stomen
warm
pittig
wokken
stoven
vijzelen
bakken
marineren
heet
bbq
blenden
zoet-zuur
zoet and zuur
koud
zuur
rauw
koelen

Basisgerechten

Nasi Kuning Tumpeng
Gele rijst voor een feestmaaltijd
Mie Kambing Atjeh
Rijkelijk gevulde mie met geitenvlees
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen

Bijgerechten

Ikan Mangut dan Udang
Garnalen en vis in een kokosmelksausje
Bubur Ayam
Rijstepap met prei en kip
Sateh Ikan
Kabeljauwfilets in pindasaus
Ikan Semarang
Red snapper van de barbecue
Pepes Cumi
Pittige inktvis in bananenblad
Sateh Babi Manis dan Masam
Sateh van varkensfilet met een zoet/zuur saus...
Kari Udang Dua
Gestoofde garnalen in een gele kokossaus

Groente / fruitgerechten

Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus
Sayur Ulih
Gestoofde sperziebonen met tauge

Acars

Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!