Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #14934

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
wokken
warm
pittig
koken
frituren
heet
stoven
vijzelen
marineren
bbq
zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Kepiting
Gebakken rijst met garnalen en krab
Ramen Goreng Bumbu Kari
Pittige mie met tahu, tomaat en komkommer

Bijgerechten

Babi Pedis dan Daun Pepaya
Gebakken varkensvlees met papayabladeren
Ayam Bakar Pedis Dua
Pittige kip van de barbecue
Sambal Goreng Basa
Rundvlees met petehbonen en garnalen
Sateh Makkassar
Spiesjes varkensvlees met pindasaus

Groente / fruitgerechten

Sambal Goreng Buncis
Sperzieboontjes in kruidige kokosmelk
Orak Arik Dua
Roerbak van spitskool en rundergehakt

Acars

Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!