Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #14999

Deze rijsttafel is geschikt voor 19 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
koken
blenden
pittig
bakken
vijzelen
frituren
stoven
heet
marineren
blancheren
stomen
zoet-zuur
rauw
koelen
koud
zoet and zuur

Basisgerechten

Nasi Goreng Istemewa
Gebakken rijst met garnalen en cashewnoten
Bami Ayam Buncis
Pittige bami met sperziebonen en kipfilet
Nasi Goreng Peteh
Gebakken rijst met kool en petehbonen

Bijgerechten

Ayam Bumbu Bali
Kip gestoofd in tomatensaus
Babi Masak Tomat
Blokjes varkensvlees gesudderd in pittig gekr...
Woku Ayam
Gestoofde pittige kip met een vleugje citroen
Sambal Goreng Hati
Gekookte kippenlever in saus
Sop Ikan Kecombrang
Pittige soep met makreel en stervrucht
Tempeh Kemul
Gefrituurde tempeh in een kruidig jasje
Lontong Tahu Campur
Lontong en gebakken tahu met een pindasaus

Groente / fruitgerechten

Megono Udang
Gestoomde garnalenpakketjes met nangka
Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees
Ayam Goreng Kol
Gebakken kipfilet met kool

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!