Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #15050

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
wokken
warm
pittig
koken
stomen
stoven
marineren
frituren
vijzelen
heet
blenden
zoet-zuur
bbq
koelen
koud
zuur
groente
lauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Kepiting
Gebakken rijst met garnalen en krab
Mie Goreng Atjeh
Mie met Chinese kool en visballetjes
Nasi Ubi
Gestoomde witte rijst met cassave

Bijgerechten

Smoor Hati Ayam
Gesmoorde kippenlevers in kokosmelk
Daging Surabaya
Gesmoorde runderlappen in kruidige saus
Empal Daging
Krokante rundvleesplakjes
Babi Kucai
Pittige varkensreepjes met prei in ketjapsaus
Ayam Suwir Pedis
Drooggebakken, hete sliertjes kipfilet
Bakso Ikan Tenggiri
Visballetjes van makreel in bouillon
Sateh Babi Manis dan Masam
Sateh van varkensfilet met een zoet/zuur saus...

Groente / fruitgerechten

Sayur Ikan Mas
Groenten in kokosmelk met rundvlees en vis
Sayur Tumis Spruitjes
Gestoofde spruitjes en speklappen in bouillon

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Acar Buncis
Zoetzure sperzieboontjes, wortel en komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!